Tag Archive: VIVIX

VIVIX TENGAH MURAH SEKARANG!!

PROMOSI INI ADALAH TERHAD PADA DAN SEMPENA HARI MALAYSIA. VIVIX TENGAH MURAH SEKARANG!! BELILAH BANYAK-BANYAK.. YANG BEST.. DAPAT 5% DISKAUN ! Untuk membuat pembelian terus dari Shaklee melalui beli online dari eSell SHAKLEE  atau sila hubungi kami di 01121605598 atau… (READ MORE)

SUPPLEMENT TERBAIK UNTUK GOUT

Nak tahu supplement terbaik untuk gout? Nak Tahu SUPPLEMENT TERBAIK UNTUK ATASI GOUT? Omega Guard   BComplex dan Folik Asid Sustained Release Vitamin C Vivix Ostematrix     Please follow and like us:

VIVIX

Vivix dihasilkan dari 4 ramuan penting yang bertindak melambatkan proses penuaan selular melalui pembaik pulih selular , memberi tenaga pada selular, memberi perlindungan selular dan meningkatkan fungsi selular. Resveratrol yang terdapat dalam vivix mampu meningkatkan tenaga, membantu mengurangkan gula dalam… (READ MORE)

KANSER SEMAKIN PULIH

Semalam.. A: Puan, saya nak oder vivix lagi satu.. Saya : Boleh.. macamana ayah mentua awak? A: Ya Allah puan.. Alhamdulillah.. semalam kami bawa jumpa doktor.. doktor tanya.. pakcik, pakcik makan apa? Ayah mentua saya cakap la dia makan vivix….. (READ MORE)

MENJAGA KESIHATAN LEBIH BAIK DARI MEMBELI INSURANS @ TAKAFUL

MENJAGA KESIHATAN LEBIH BAIK DARI MEMBELI INSURANS @ TAKAFUL Assalamualaikum. Menjaga kesihatan lebih baik dari membeli insurans @ takaful. Hai pening juga bila diberi pilihan mana satu lebih baik sebab kedua-duanya ada kebaikannya. Ini kes sebab dicabar oleh penganjur Superstar dalam… (READ MORE)

RESEPI PERIA KATAK UNTUK KENCING MANIS

Ramai juga yang tanya kami tentang jus peria katak dan resepi peria katak untuk kencing manis. Jus peria katak adalah merupakan produk berupa jus yang dibuat dari Momordica charantia atau lebih dikenali sebagai peria katak. Dalam aspek perubatan traditional, memang… (READ MORE)

PEMULIHAN BAGI STROKE

Semua orang tak nak kena strok. Bagi mereka dan ahli keluarga yang menghadapi ujian ini, hanya doa yang tak putus diutuskan semoga cepat sembuh. Tahu tak sebenarnya, masih ada sinar untuk cegah dan rawat stok? Ikuti kisah benar di sini:… (READ MORE)

CEGAH DAN RAWAT STROKE

Cegah dan Rawat Stroke? Stroke sebenarnya adalah serangan yang berlaku pada otak yang terjadi secara mendadak akibat tersumbat atau pecahnya pembuluh darah otak. Dengan kata lain penyakit stroke ini merupakan penyakit yang berkaitan dengan pembuluh darah otak (serebrovaskuler) yang ditandai dengan kematian… (READ MORE)

SPREAD THE LOVE : VIVIX

Assalamualaikum, Hari ni last promosi vivix beli 6 PERCUMA 1 atau twin pack DAPAT 5% DISKAUN. Memang ramai betul yang borong. Sampai di Kota Bharu pun dan habis stok (sampai kena restock). Jangan habis stock satu Malaysia sudakla.. alamatnya lambat… (READ MORE)

Inspirasi Kencing Manis

Sis nak share pengalaman kawan sis yang selalu kebas2 kaki dan tangan.. kencing manis ke? Bila check, rupanya dah ada diabetis atau lebih dipanggil kencing manis.. Kenang balik ibunya pergi disebabkan diabetis, dia terus ikhtiar.. Ada ramai cakap kat dia… (READ MORE)

error: Content is protected !!