Latest Posts

#KEAHLIANSHAKLEE

KEPADA MEREKA YANG NAK DAFTAR #KEAHLIANSHAKLEE, ANDA BOLEH DAFTAR SECARA ONLINE DI SINI: http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1224436

#OMEGAGUARDSHAKLEE KHASIAT OMEGA GUARD SHAKLEE

¬†#OMEGAGUARDSHAKLEE KHASIAT OMEGA GUARD SHAKLEE Omega Guard Shaklee mengandungi OMEGA 3. Untuk apa Omega 3 ni: Mengimbangi perubahan / kelikatan hormon¬† wanita Melicinkan kulit kelihatan kemerah-merahan Mencegah salur darah dari tersumbat Mengelakkan stroke Membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin Memelihara… (READ MORE)

RAHSIA RAWATAN ZIKA

  Nak tau #cararawatzika? Whatsapp 0126526491 #azzyaninspires.com #rahsiarawatzika

TIPS ANAK SIHAT

TIPS ANAK SIHAT Dulu.. selalu je kena bawa anak2 g klinik.. orang selsema.. anak2 selsema.. orang demam, anak2 demam.. dah kena mc.. sampai habis limit insurance.. Apa yang sis nampak.. sejak sis amalkan meal shake dan vitamin c untuk anak2… (READ MORE)

TIPS HILANGKAN STRESS

Keceriaan dan kesuraman hari anda bergantung kepada bagaimana ia bermula.. percaya tak? Jika bangun pagi dan #stress.. marah2.. malas.. bengang sana sini.. aduhai.. berlarutanlah emosi tu sepanjang hari.. Keputusan yang dibuat pun jadi tak tepat.. sosial jadi tidak harmoni.. mulalah… (READ MORE)

ESP SHAKLEE UNTUK SIAPA?

Alhamdulillah.. Baru balik deliver #ESP Shaklee di Shah Alam.. untuk si ibu yang nak menyusukan anaknya.. Untuk pengetahuan uols.. ESP ni sangat sesuai dalam kehidupan kita yang serba serbi tak cukup masa.. dan serba serbi dikelilingi makanan tak cukup zat….. (READ MORE)

MEAL SHAKE.. NUTRISI UNTUK ANAK

MEAL SHAKE.. NUTRISI UNTUK ANAK   Rileks.. ni bukan tajuk lagu.. ini adalah topik hangat kita.. Perasan tak ada segelintir ibu bapa ni TAK sayang anak? Mesti ada yang tanya sis balik.. pasaipa pulakk? Maksud sis.. mereka ni tak nak… (READ MORE)

MASALAH JERAWAT.. SALAH SATU KISAH BENAR

Assalamualaikum, Hari ni sis nak kongsikan salah satu kisah benar tentang masalah jerawat yang Alhamdulillah.. kini sudah pulih sepenuhnya.. haaa.. best kan? Spent ribu-ribu ke masuk keluar butik kecantikan? Jawapannya.. TIDAK.. Hanya guna Shaklee je.. wawawawaaaa jimatnya…. Sebelum tonton video… (READ MORE)

B COMPLEX SHAKLEE MENANGANI STRESS….!

B COMPLEX SHAKLEE MENANGANI STRESS….! Aduhai.. hidup dalam zaman serba kompleks ni memang mencabar.. secara tak langsung memang bagi tekanan.. Tapi awas ya.. tekanan emosi ni boleh membahayakan kesihatan kita.. Stress ni boleh datang macam2 penyakit tau.. Sis nak share… (READ MORE)

OH TIDAK…. PENYAKIT DI SEKELILING ANDA…..

Sekarang ni dah main takut dengar penyakit sana sini.. Senang cite, ancaman kesihatan ni berada di sekeliling kita.. Sis concern hal ni.. sebab tu sis syorkan uols ambil supplement untuk kuatkan sistem pertahanan badan.. insyaAllah, dengan izinNya badan mampu melawan… (READ MORE)

Recent Posts
error: Content is protected !!