CINCH

CINCH TEA MIX DAN CINCH SHAKE

CINCH TEA MIX

Hasil carian imej untuk CINCH TEA

Adunan Proprietari Teh Putih, Merah dan Hijau Matcha. Teh eksotik putih, merah dan hijau matcha dipetik dan diadun dengan berhati-hati untuk mewujudkan minuman luar biasa hebat. Ia dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa nyaman.

Kebaikan:

  • Penggalak TENAGA semulajadi.
  • Ditambah dengan TAURINA – meningkatkan tenaga dan ketahanan badan.
  • Pilihan ALTERNATIF terbaik menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh.
  • Tanpa Gluten, Tanpa perisa, pewarna dan bahan pemanis TIRUAN.

Cinch Energy Tea Mix PEMBEKAL TENAGA ASLI

  • Selamat, peningkatan tenaga semulajadi. Diminum secara panas atau sejuk.
  • Merupakan alternatif minuman bergula dan kopi terbaik.
  • Peningkatan tenaga segera.
  • Bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan
  • Tanpa perasa, pewarna dan pemanis tiruan.

KHASIAT CINCH TEA MIX

  • Rendah Kandungan Kafein (Teh Putih)
  • Tinggi AntiOksidan
  • Mencegah Kanser
  • Bantu rendahkan tekanan darah tinggi
  • Mengurangkan kolestrol
  • Melindungi jantung dan peredaran darah seluruhnya
  • Menguatkan tulang
  • Antibakteria dan antiviral
  • Menggalakkan kulit yang sihat
  • Mengurangkan gula dalam darah. Bantu kurangkan gejala kencing manis
  • Meningkatkan metabolisme dan menggalakkan badan untuk membakar lebih banyak lemak
  • Baik untuk pencernaan .boleh mengelakkan cirit birit
  • Bantu lawan penyakit seperti athma dengan mengembangkan saluran pernafasan.

CINCH SHAKE

3 Perasa yang lazat dengan kuasa yang sama!

Hasil carian imej untuk CINCH SHAKE

MENGENYANGKAN PERUT

Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu dah cukup lengkap untuk buat saya berasa kenyang dan perut rasa penuh. Tak perlu dah nak makan makanan lain yang lebih tinggi nilai kalorinya. Dah tak perlu naK kunyah-kunyah di waktu senggang. Bila dah kenyang, jadi nafsu makan yang meluap-luap tu pun dapat dikurangkan. Cinch Shake sangat-sangat sesuai untuk dijadikan sebagai replacement meal anda.

 

CINCH PEMBAKAR LEMAK

Bagi anda yang tak tahu, dalam cinch shake shaklee ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak dan dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Jadi, kalau anda konsisten ambil cinch shake dalam masa sebulan tetapi berat tak turun, jangan terlalu panik, cuba buat ukuran ataupun perhatikan baju ataupun seluar anda.

 

CINCH MEMBERIKAN TENAGA BERPANJANGAN

Selain mengenyangkan, cinch shake hilangkan rasa malas dan mengantuk. Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga.

 

Nak beli sendiri dengan menggunakan KAD DEBIT atau KAD KREDIT? Jom KLIK pada gambar untuk anda terus ber’shopping’ di SHAKLEE:

Hasil carian imej untuk esell

NAK ORDER TERUS ? BOLEH..

01121605598 : HOTLINE TEMPAHAN SHAKLEE

(klik di bawah ini)

http://www.wasap.my/601121605598

Mudah, kan? whatsapp sahaja dan team kami sedia membantu anda!

error: Content is protected !!