INSENTIF

MULAKAN LANGKAH ANDA

Mulakan langkah anda untuk mencapai segala yang anda hajati. Hubungi saya di talian 0126526491 hari ini dan ketahui bagaimana peluang pendapatan Shaklee yang lumayan dapat membantu anda menikmati kehidupan yang lebih sempurna.

KLIK DI SINI DAN KLIK LAGI DI JOIN NOW
http://shaklee.com.my/?joinnow=1224436

PROGRAM SUBSIDI KERETA

Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif tajaan Shaklee untuk semua Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan.

Pemimpin Jualan yang layak akan memperoleh kredit kereta setiap bulan apabila mereka memenuhi syarat prestasi minimum untuk Program Subsidi Kereta.

Terpulang pada anda sama ada ingin guna untuk membeli kereta atau sebagainya. Semakin meningkat performance anda, insentif ini pun akan semakin tinggi. Sampai satu tahap anda mungkin mampu memberi sebuah kenderaan secara tunai. Tidak mustahil.

PROGRAM GANJARAN

Shaklee menawarkan peluang untuk memperoleh ganjaran daripada beberapa aktiviti pembangunan perniagaan. Peratusan ganjaran adalah berdasarkan jualan produk dan juga kejayaan anda melahirkan pemimpin perniagaan yang akan mengemudi pasukannya untuk menduplikasikan usaha anda. Lebih besar kumpulan anda, maka lebih banyak ganjaran yang anda peroleh! Peluang ini ternyata tiada hadnya.

PROGRAM INSENTIF

Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda boleh mula memperoleh mata ganjaran dalam Program Insentif, yang memberikan pelbagai keistimewaan termasuk pelancongan eksklusif yang ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee.

BEST ke BEST?

 

error: Content is protected !!