Uncategorized

KANSER SEMAKIN PULIH

Semalam.. A: Puan, saya nak oder vivix lagi satu.. Saya : Boleh.. macamana ayah mentua awak? A: Ya Allah puan.. Alhamdulillah.. semalam kami bawa jumpa doktor.. doktor tanya.. pakcik, pakcik makan apa? Ayah mentua saya cakap la dia makan vivix….. (READ MORE)

SET BERPANTANG BAHARU

Please follow and like us:

PROMOSI BULAN MAC

tamat promosi Please follow and like us:

OSTEMATRIX SOLUSI MASALAH LENGUH, CEPAT LETIH DAN KEBAS

Perhatian kepada anda yang mempunyai masalah ini. Anda sering tak cukup tidur? Anda susah nak bangun pagi? Bila bangun pagi anda rasa lenguh-lenguh badan? Anda selalu rasa letih dan tak cukup tidur? Kebas? Adakah anda tahu ini semua sebab kurang… (READ MORE)

PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2017

Berita Baik buat anda dan semua peminat setia Shaklee! Terdapat 3 promosi produk Shaklee pada BULAN JANUARI 2017 yang ANDA langsung tidak boleh lepaskan. Jangan lepaskan peluang ini tau. Jom order sekarang! Sangat BERBALOI dan MENJIMATKAN.. NAK YANG LEBIH MENARIK?????… (READ MORE)

Basic H Teman Suri Rumah

Anda semua dah kenal tak Basic H? Nama penuhnya Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate. Haa.. inilah teman suri rumah! Macam-macam kegunaan Basic H. Tanpa bahan kimia yang berbahaya.. Best kan? Pembersihan Pelbagai: i. Bersihkan sayur-sayuran dan buah-buahan untuk menghilangkan… (READ MORE)

HATI-HATI KETIKA MEMBERI KELUARGA ANDA VITAMIN!

KEPADA KAWAN-KAWAN SEMUA, HATI-HATI KETIKA MEMBERI KELUARGA ANDA VITAMIN! Haa.. nampak kan? Inilah bahananya apabila kita tak selidik ingredient dan latar belakang syarikat. Produk ni walau kita dah beli acap kali sekali pun, rajin-rajin semak maklumat.. Mungkin hari ini kita… (READ MORE)

CUTI-CUTI SEKOLAH

#CutiSekolah memang sangat ditunggu-tunggu oleh anak-anak kita tak kiralah sekolah rendah mahupun menengah.. Bukan itu sahaja.. mak ayah pun sibuk plan itu ini.. nak pergi sana sini.. Samalah halnya dengan sis ni.. hari-hari dok menghitung hari bila nak cuti sekolah….. (READ MORE)

KENAPA SHAKLEE TERBAIK?

Assalamualaikum, Pagi ni nak menulis sedikit sahaja tentang #shaklee sentiasa terbaik. Orait sis list kat bawah ni ya.. Produk bersih dan selamat Kajian yang mendalam Sumber yang berkualiti Teknologi tinggi Integriti produk dan syarikat Amacam, best ke best? Please follow… (READ MORE)

SIAPA PENGASAS SHAKLEE?

Tak kenal maka tak cinta..nak cerita tentang pengasas Shaklee.. Sapa sangka multi vitamin pertama di dunia dikeluarkan seorang belia genious bernama Forrest C Shaklee.. multi vitamin yg dikeluarkan tu pula 100% asli dan menggunakan bahan natural dengan pegangan prinsip Living In… (READ MORE)

error: Content is protected !!