KENCING MANIS / DIABETES

VIDEO VIVIX

SAKSIKAN VIDEO VIVIX Please follow and like us:

VIVIX

Vivix dihasilkan dari 4 ramuan penting yang bertindak melambatkan proses penuaan selular melalui pembaik pulih selular , memberi tenaga pada selular, memberi perlindungan selular dan meningkatkan fungsi selular. Resveratrol yang terdapat dalam vivix mampu meningkatkan tenaga, membantu mengurangkan gula dalam… (READ MORE)

SET KENCING MANIS / DIABETES SHAKLEE

SET KENCING MANIS / DIABETES SHAKLEE   ESP VITA LEA GLA VITAMIN C VIVIX B COMPLEX OMEGA GUARD OSTEMATRIX VITAMIN E Please follow and like us:

RESEPI PERIA KATAK UNTUK KENCING MANIS

Ramai juga yang tanya kami tentang jus peria katak dan resepi peria katak untuk kencing manis. Jus peria katak adalah merupakan produk berupa jus yang dibuat dari Momordica charantia atau lebih dikenali sebagai peria katak. Dalam aspek perubatan traditional, memang… (READ MORE)

SPREAD THE LOVE : VIVIX

Assalamualaikum, Hari ni last promosi vivix beli 6 PERCUMA 1 atau twin pack DAPAT 5% DISKAUN. Memang ramai betul yang borong. Sampai di Kota Bharu pun dan habis stok (sampai kena restock). Jangan habis stock satu Malaysia sudakla.. alamatnya lambat… (READ MORE)

Inspirasi Kencing Manis

Sis nak share pengalaman kawan sis yang selalu kebas2 kaki dan tangan.. kencing manis ke? Bila check, rupanya dah ada diabetis atau lebih dipanggil kencing manis.. Kenang balik ibunya pergi disebabkan diabetis, dia terus ikhtiar.. Ada ramai cakap kat dia… (READ MORE)

#DIABETES

#DIABETES Hari ni sis nak share tentang diabetes.. alahai.. kalau dilihat dari gambar yg sis up kan ni.. memang mengerikan… strok.. serangan jantung.. masalah buah pinggang.. Memang menderita pesakit diabetes ni.. Kenangkan anak2.. suami.. isteri.. cucu2.. kuatkanlah hati untuk bebas… (READ MORE)

error: Content is protected !!