KANSER

ALFALFA SERIBU GUNA

Assalamualaikum..! Semoga hari ini kita semua lebih cemerlang dari semalam.. Sementara jem ni, puas saya tengok pandangan sebelah kiri jalan.. tumbuh-tumbuhan hijau sejukkan mata memandang.. bestnya masih ada kawasan hijau.. sekejap lagi dah sampai kota metropolitan, nampak bangunan pulak sana… (READ MORE)

KANSER SEMAKIN PULIH

Semalam.. A: Puan, saya nak oder vivix lagi satu.. Saya : Boleh.. macamana ayah mentua awak? A: Ya Allah puan.. Alhamdulillah.. semalam kami bawa jumpa doktor.. doktor tanya.. pakcik, pakcik makan apa? Ayah mentua saya cakap la dia makan vivix….. (READ MORE)

SPREAD THE LOVE : VIVIX

Assalamualaikum, Hari ni last promosi vivix beli 6 PERCUMA 1 atau twin pack DAPAT 5% DISKAUN. Memang ramai betul yang borong. Sampai di Kota Bharu pun dan habis stok (sampai kena restock). Jangan habis stock satu Malaysia sudakla.. alamatnya lambat… (READ MORE)

KENALI PENGASAS SHAKLEE

Rasanya teringin nak tahu pengasas Shaklee ni. Jom tonton video di bawah.. Kisah beliau beri inspirasi untuk sembuh walau kena penyakit berbahaya. Masih ada sinar harapan.. kan?   Please follow and like us:

SUPPLEMENT YANG DIMINATI RAMAI

#VIVIX Sis sebenarnya sangat suka dengan vivix ni.. siyes. Tanyalah anak2.. Aritu ada tanda-tanda nak kena gout.. kemain sakit bila nak solat.. Alhamdulillah.. asbab ikhtiar guna vivix dan dengan izinNya jua.. sakit tu dah hilang..Vivix ni.. betul2 pati tau.. masa… (READ MORE)

JENIS-JENIS KANSER DAN CARA MERAWATNYA

Ulang siar sumber Dr Hamid Arshat: CEGAH KANSER . KESAN AWAL. RAWAT SECARA KESELURUHAN. Semakin ramai dijangka akan ditimpa penyakit kanser khususnya bila menjangkau umur 50an ke atas. Dianggarkan satu dari 4 orang akan dilanda ketumbuhan kanser. Jenis yang biasa… (READ MORE)

error: Content is protected !!