DETOX

VIDEO VIVIX

SAKSIKAN VIDEO VIVIX Please follow and like us:

VIVIX

Vivix dihasilkan dari 4 ramuan penting yang bertindak melambatkan proses penuaan selular melalui pembaik pulih selular , memberi tenaga pada selular, memberi perlindungan selular dan meningkatkan fungsi selular. Resveratrol yang terdapat dalam vivix mampu meningkatkan tenaga, membantu mengurangkan gula dalam… (READ MORE)

OMEGA GUARD

Omega Guard mengandungi Omega-3 yang terdiri daripada EPA dan DHA. Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita. Fungsi EPA Mencegah kanser Mencegah pembekuan darah Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan Baik untuk pesakit jantung Menghindar tekanan perasaan Mencegah penyakit darah… (READ MORE)

NUTRIFERON

SISTEM IMUN BADAN Sistem imun adalah sangat kompleks dan canggih. Ia mengesan pelbagai jenis patogen berbahaya dan membezakannya daripada sel-sel dan tisu-tisu yang sihat. Badan kita ni dicipta dengan begitu canggih sekali. Bermula dari pertahanan pertama – KULIT. Tanpa lapisan… (READ MORE)

HERBLAX

HerbLax Shaklee terdiri daripada 9 herba semulajadi iaitu alfalfa leaves, senna leaves, anise seeds, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver’s root. HERB LAX UNTUK DETOX Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang… (READ MORE)

GARLIC

Bawang Putih atau Garlic adalah merupakan antibiotik asli dahulu kala. Ia bertindak meningkatkan imunisasi dan membunuh kuman. Khasiat Garlic Complex : Meningkatkan tahap sistem penghadaman, fungsi jantung yang baik kerana mengandungi ekstrak spearmint. Merupakan Antibiotik semulajadi yang selamat dan sangat… (READ MORE)

DTX SHAKLEE

DTX Shaklee FUNGSI HATI MANUSIA Rembesan Hempedu Cecair rembesan ini disimpan di dalam pundi hempedu untuk dikeluarkan apabila perlu ketika penghadaman. Hempedu adalah perlu untuk pencernaan lemak, memecahkannya kepada lapisan yang lebih kecil (small globule). Hempedu  juga membantu dalam penyerapan… (READ MORE)

RESEPI DETOX UNTUK KURUS

Aduh.. hari raya menjelang lagi.. apa-apa pun nak kelihatan cantik menawan memang WAJIB kan? Hari ni kami nak share 1 video untuk detox untuk kurus yang sangat mudah. Psst: makanan tambahan untuk singkir detox keluaran Shaklee yang cukup awesome untuk… (READ MORE)

ALFALFA SERIBU GUNA

Assalamualaikum..! Semoga hari ini kita semua lebih cemerlang dari semalam.. Sementara jem ni, puas saya tengok pandangan sebelah kiri jalan.. tumbuh-tumbuhan hijau sejukkan mata memandang.. bestnya masih ada kawasan hijau.. sekejap lagi dah sampai kota metropolitan, nampak bangunan pulak sana… (READ MORE)

DETOX MEAL PLAN SHAKLEE

Please follow and like us:

error: Content is protected !!