DAFTAR AHLI SHAKLEE

Sangat mudah untuk menjadi ahli Shaklee dan menggunakan manfaatnya. Jom Daftar Ahli Shaklee. Cuma daftar dan gunakan produknya, kumpul UV points. :

DAFTAR AHLI / JOIN US!

 

 

DAFTAR AHLI SHAKLEEDAFTAR AHLI SHAKLEE

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee?

Sama ada buat pembayaran untuk registration fee, ataupun membuat pembelian melebihi 200 UV points (dalam lingkungan RM670 Semenanjung & RM850 Sabah/Sarawak) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya 01121605598 / WASAP.MY/601121605598 (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 1224436 sebagai sponsor.

 

DAFTAR AHLI SHAKLEE

 

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM69 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut diposkan kepada anda, atau dihantar melalui saya. (RM20 untuk Sabah dan Sarawak).

Renew

Bagi memastikan ahli sentiasa mendapat manfaat keahlian, Shaklee telah memperkenalkan kaedah pembaharuan daftar ahli pada setiap tahun. Caranya?

i. Bayar RM30

ii. Beli produk 200uv dan dapatkan pembaharuan keahlian anda PERCUMA!

 

Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Tak perlu.

Boleh ke beli sendiri bila dah jadi ahli?

Boleh sangat! Klik https://www.shaklee2u.com.my/mbst_en/mblogin.php dan mulakan bershopping secara online. Jika anda layak menggunakan voucher, jangan lupa tebus tau.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Anda boleh hubungi saya, pengedar sah Shaklee dengan nombor ID 1224436 sekiranya anda berhasrat untuk bersama-sama dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee.

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee?

Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan. Dengan menjadi ahli di bawah kami ID 1224436, anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami. Saya mengucapkan selamat datang kepada ahli-ahli Shaklee baharu dan bakal-bakal pengedar Shaklee yang berjaya.

Kita akan kongsi rahsia kejayaan bersama dalam satu pasukan.  TOP RANK di MALAYSIA!

daftar ahli shaklee

KLIK DI SINI DAN KLIK LAGI DI JOIN NOW

 http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1224436

 daftar ahli shaklee

KAMI DIBIMBING OLEH DOKTOR, PAKAR NUTRISI DAN SAINTIS

SENARAI PRODUK

Dapatkan rangkaian senarai produk Shaklee di sini. Shaklee Supplement. Kenali produk dengan lebih lanjut :

ALFALFA   CINCH    COLLAGEN   DTX   ESP    GARLIC    GLA    HERBLAX  B COMPLEX  HERBAL BLEND    LECITHIN    MEAL SHAKE    NUTRIFERON    OMEGA GUARD    OSTEMATRIX    PEPPERMINT GINGER    PERFORMANCE DRINK    SUSTAINED RELEASE VITAMIN C    VITA LEA    VITAMIN E    VIVIX   YOUTH SKINCARE    SHAKLEE BABY

BACAAN RINGKAS

INFO GRAFIK KAJIAN SHAKLEE

PROMOSI DAN PENGHANTARAN SEGERA UNTUK ANDA YANG ISTIMEWA

wasap.my/601121605598

ID : 1224436

like FB kami di sini (Pengedar Shaklee Terbesar Malaysia)

juga like FB kami di sini (Shaklee Baby Organic Skincare In Malaysia)

dan like FB kami di sini (Shaklee Youth Skincare In Malaysia)

Daftar Ahli

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Message” type=”textarea” /][/contact-form]

×
Whatsapp kami untuk maklumat lanjut