PEMBANGUNAN BISNES SHAKLEE

PEMBANGUNAN BISNES SHAKLEE

MULAKAN LANGKAH ANDA

Jangan tunggu untuk mulakan langkah anda untuk mencapai segala yang anda hajati. Hubungi saya di talian 01121605598 hari ini dan ketahui bagaimana peluang pendapatan Shaklee yang lumayan dapat membantu anda menikmati kehidupan yang lebih sempurna.

KLIK DI SINI DAN KLIK LAGI DI JOIN NOW
http://shaklee.com.my/?joinnow=1224436

PROGRAM SUBSIDI KERETA (skim pencen seumur hidup)

Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif tajaan Shaklee untuk semua Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan.

Pemimpin Jualan yang layak akan memperoleh kredit kereta setiap bulan apabila mereka memenuhi syarat prestasi minimum untuk Program Subsidi Kereta.

Terpulang pada anda sama ada ingin guna untuk membeli kereta atau sebagainya. Semakin meningkat performance anda, insentif ini pun akan semakin tinggi. Sampai satu tahap anda mungkin mampu memberi sebuah kenderaan secara tunai. Tidak mustahil.

PROGRAM GANJARAN

Shaklee menawarkan peluang untuk memperoleh ganjaran daripada beberapa aktiviti pembangunan perniagaan. Peratusan ganjaran adalah berdasarkan jualan produk dan juga kejayaan anda melahirkan pemimpin perniagaan yang akan mengemudi pasukannya untuk menduplikasikan usaha anda. Lebih besar kumpulan anda, maka lebih banyak ganjaran yang anda peroleh! Peluang ini ternyata tiada hadnya.

PROGRAM INSENTIF

Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda boleh mula memperoleh mata ganjaran dalam Program Insentif, yang memberikan pelbagai keistimewaan termasuk pelancongan eksklusif yang ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee.

BEST ke BEST?

Bonus shaklee dibayar berdasarkan UV Group pada masa yang sama UV persona juga dikira.

Bonus shaklee bergantung pada sales monthly. Setiap belian akan diberi point iaitu UV. Rujuk senarai harga kerana setiap barang berlainan UV. Minimum UV untuk layak terima bonus ialah 150uv. Bonus berdasarkan UV mengikut jadual berkenaan:

Rank leader SUPERVISOR


Belian barang personal + group RM10 000 –> layak ke pangkat Supervisor dan 3000UV yang adalah datang dari UV Personal +UV Group. Maknanya, GUV Group lebih cepat untuk naik pangkat
CARA PENGIRAAN NAIK RANK SUPERVISOR
Contoh Personal 3000uv x 3.1 x 21% = RM1953
tambah Bonus New rank RM368

= RM 2321 inilah bonus bila naik rank supervisor

Ada berapa rank dalam Shaklee?

  • Distributor
  • Assistant Distributor
  • Supervisor
  • Senior Superisor
  • Coordinator
  • Senior Coordinator
  • Key Coordinator
  • Senior Key Coordinator
  • Master Coordinator

Macam uols ni rank Supervisor senang-senang kacang je nak score.. kan, betul tak? Dah tahu bonus Supervisor.. bayangkan bonus Senior Supervisor sampai ke Master Coordinator cemana..

KAMI DIBIMBING OLEH DOKTOR, PAKAR NUTRISI DAN SAINTIS

SENARAI PRODUK

Dapatkan rangkaian senarai produk Shaklee di sini. Shaklee Supplement. Kenali produk dengan lebih lanjut :

ALFALFA   CINCH    COLLAGEN   DTX   ESP    GARLIC    GLA    HERBLAX  B COMPLEX  HERBAL BLEND    LECITHIN    MEAL SHAKE    NUTRIFERON    OMEGA GUARD    OSTEMATRIX    PEPPERMINT GINGER    PERFORMANCE DRINK    SUSTAINED RELEASE VITAMIN C    VITA LEA    VITAMIN E    VIVIX   YOUTH SKINCARE    SHAKLEE BABY

BACAAN RINGKAS

INFO GRAFIK KAJIAN SHAKLEE

PROMOSI DAN PENGHANTARAN SEGERA UNTUK ANDA YANG ISTIMEWA

wasap.my/601121605598

ID : 1224436

like FB kami di sini (Pengedar Shaklee Terbesar Malaysia)

juga like FB kami di sini (Shaklee Baby Organic Skincare In Malaysia)

dan like FB kami di sini (Shaklee Youth Skincare In Malaysia)

Daftar Ahli

%d bloggers like this: