VIVIX SHAKLEE

Kenapa orang suka ambil vivix untuk kesihatan mereka? Mesti ada rahsia vivix Shaklee ni yang kita tidak tahu..

RAHSIA VIVIX YANG RAMAI TIDAK TAHU

  1. Anggur Muscadine dalam vivix merupakan satu-satunya anggur yang mempunyai lebih dari 1 kromosom (ada 20 kromosom!). Ini bermakna ianya mempunyai lebih banyak faedah kesihatan, dan sifat antioksidannya lebih kukuh.
  2. Purple carrot mengandungi asid klorogenik (sejenis antioksidan) yang paling banyak dalam semua jenis carrot.
  3. Mengandungi Asid Ellagik, iaitu phyto-nutrient yang istimewa hanya ditemui dalam anggur muscadine sahaja.. Malah menurut kajian asid ellagik berfungsi menghentikan kimia penyebab kanser, anti-virus dan anti bakteria.
  4. Knotweed Jepun pula memang digunakan meluas untuk merumus supplement anti penuaan kerana kandungan resveratrol.

Hasil carian imej untuk vivix azzyaninspires

Video dipaparkan untuk memberi informasi yang lebih jelas.

CARA BERTINDAK

1. Memperbaiki DNA
Setiap saat sel-sel dalam tubuh kita berganti dan bertukar baru. Ini adalah proses normal yang berlaku. Tetapi ia diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Oleh yang demikian, ia berfungsi untuk mempertahankan dan memulihkan DNA sel tubuh dengan memperlahankan proses tersebut.

2. Memperbaiki tenaga
Dalam sel kita ada satu penjana tenaga iaitu Mitochondria. Tapi apabila peranan dan fungsi mitochondria semakin menurun dari hari ke hari, tenaga sel juga akan menurun. Keadaan ini menyebabkan sel-sel menjadi tidak bertenaga untuk melawan penyakit dan melakukan fungsi-fungsi normal. Vivix Shaklee berfungsi untuk menggalakkan pembetukkan tenaga baru mitochondria sekaligus membantu meningkatkan tahap tenaga di dalam sel. Kesannya ke atas fungsi otak, sistem kardiovaskular, imun dan sendi juga dapat berfungsi dengan lebih efisyen.

3. Melambatkan pembentukan protien AGE
Protin AGE (advance glycation end products) adalah bendasing yang terhasil akibat daripada lebihan GULA dan protin. Seterusnya, penimbunan berlebihan protin AGE ini boleh menyebabkan kerosakan sel dan ia akan mempengaruhi keutuhan sel dan jangka hayat sel. Ramuan Vivix berjaya melambatkan pembetukan protin AGE ini. 

4. Kawalan genetik
Proses penuaan membawa kepada kemerosotan umur pada tahap selular. Namun, Ujian klinikal membuktikan bahawa ramuan Vivix Shaklee boleh mengaktifkan satu kawalan genetik utama yang akan membantu memperlahankan penuaan pada tahap sel. 

Resveratrol dalam Vivix Shaklee adalah 10 kali ganda lebih hebat dari resveratrol itu sendiri. Dan setiap hidangan Vivix Shaklee ( satu sudu) menyediakan 100 mg resveratrol. Resveratrol ini juga mengandungi resveratrol semulajadi sebanyak 98% kandungannya. Ini menunjukkan Vivix Shaklee adalah suplemen anti-penuaan terbaik. Ia sangat tulen dan unik.

SENARAI PRODUK

Dapatkan rangkaian senarai produk Shaklee di sini. Shaklee Supplement. Kenali produk dengan lebih lanjut :

ALFALFA   CINCH    COLLAGEN   DTX   ESP    GARLIC    GLA    HERBLAX  B COMPLEX  HERBAL BLEND    LECITHIN    MEAL SHAKE    NUTRIFERON    OMEGA GUARD    OSTEMATRIX    PEPPERMINT GINGER    PERFORMANCE DRINK    SUSTAINED RELEASE VITAMIN C    VITA LEA    VITAMIN E    VIVIX   YOUTH SKINCARE    SHAKLEE BABY

BACAAN RINGKAS

INFO GRAFIK KAJIAN SHAKLEE

PROMOSI DAN PENGHANTARAN SEGERA UNTUK ANDA YANG ISTIMEWA

wasap.my/601121605598

ID : 1224436

like FB kami di sini (Pengedar Shaklee Terbesar Malaysia)

juga like FB kami di sini (Shaklee Baby Organic Skincare In Malaysia)

dan like FB kami di sini (Shaklee Youth Skincare In Malaysia)

Daftar Ahli

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Message” type=”textarea” /][/contact-form]

Please follow and like us:

Leave a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Whatsapp kami untuk maklumat lanjut