BENARKAH SUPPLEMENT SHAKLEE ROSAKKAN BUAH PINGGANG?

Ada pertanyaan yang diajukan.. benarkah supplement Shaklee rosakkan buah pinggang? Terkejut juga kerana sepanjang pengetahuan kami kandungan produk Shaklee adalah selamat, bersih dan ada laporan serta kajian yang membuktikan keselamatan produk ini. Proven, bukan hear say sahaja.

JADILAH PENGGUNA YANG BIJAK

Apa yang ingin kami katakan adalah terdapat banyak supplement di muka bumi ini yang dijual oleh pelbagai pengeluar. Ada yang berkualiti ada yang tangkap muat. Maka, nak pilih yang mana? Pilihlah produk yang ada integriti.

Hasil carian imej untuk landmark study shaklee

SHAKLEE DAN INTEGRITI

Shaklee sangat memperjuangkan produk yang bukan sahaja mesra manusia tetapi juga mesra alam. Bayangkan bangunan Shaklee itu sahaja menggunakan recycle carperting, menitik beratkan energy efficiency, guna cat dari soy based dan tak kurang juga pengudaraan yang natural. Shaklee memang tidak mempunyai ladang sendiri kerana mereka inginkan kuasa memilih kualiti. Boleh pilih ladang mana yang harvest sumber paling berkualiti. Bayangkan untuk buat omega pun, Shaklee akan pilih lokasi dan ikan yang bebas toxic. Jika tidak memenuhi piawaian.. maaf, REJECT!

Hasil carian imej untuk shaklee safe

Shaklee sudah berpuluh tahun establish dan tidak akan sewenang-wenang mereka akan menghancurkan reputasi mereka. Setakat ini pun, belum ada lagi produk Shaklee yang dipanggil balik atas sebab keselamatan. Kalau produk Shaklee tak selamat, tak kan mungkin Shaklee dapat menembusi pasaran di Jepun yang sangat strict dalam segala bidang.

ANDAIAN

Maka janganlah berbuat andaian tanpa terlebih dahulu mendapatkan bukti yang secukupnya. Mungkin penyakit yang dialami itu bukan berpunca daripada supplement Shaklee, tetapi dari bahan-bahan terlarang lain yang dimakan atau diambil oleh pengadu. Maka kena selidik dengan lebih detail dan adil. Andaian memang senang dibuat tetapi di mahkamah nanti diperlukan bukti.

 

 

SENARAI PRODUK

Dapatkan rangkaian senarai produk Shaklee di sini. Shaklee Supplement. Kenali produk dengan lebih lanjut :

ALFALFA   CINCH    COLLAGEN   DTX   ESP    GARLIC    GLA    HERBLAX  B COMPLEX  HERBAL BLEND    LECITHIN    MEAL SHAKE    NUTRIFERON    OMEGA GUARD    OSTEMATRIX    PEPPERMINT GINGER    PERFORMANCE DRINK    SUSTAINED RELEASE VITAMIN C    VITA LEA    VITAMIN E    VIVIX   YOUTH SKINCARE    SHAKLEE BABY

BACAAN RINGKAS

INFO GRAFIK KAJIAN SHAKLEE

PROMOSI DAN PENGHANTARAN SEGERA UNTUK ANDA YANG ISTIMEWA

wasap.my/601121605598

ID : 1224436

like FB kami di sini (Pengedar Shaklee Terbesar Malaysia)

juga like FB kami di sini (Shaklee Baby Organic Skincare In Malaysia)

dan like FB kami di sini (Shaklee Youth Skincare In Malaysia)

 

 

 

Hasil carian imej untuk landmark study shaklee

Please follow and like us:

Leave a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Whatsapp kami untuk maklumat lanjut