SUPPLEMENT BERBAHAYA DI PASARAN

Masa dulu belasah je makan ubat atau supplement. Ingatkan yang mana ada kat farmasi tu semua hebat-hebat belaka.. Rupa-rupanya, banyak juga supplement atau pil yang lambat larut dalam badan.. ada yang sampai ambil masa 2 hari!

Nak dijadikan cerita, pernah saya dapat masalah batu di hempedu.. gara-gara tak jaga makan termasuklah hal ehwal ambil pil ni sesuka hati ni.. sakitnya Tuhan saja yang tahu.. doktor kata operet.. saya kata.. tak nak! (Nak tahu cemana saya keluarkan batu hempedu secara natural dengan guna vitamin???)

Lepas dari tu serik dah.. memang sangat cerewet untuk saya pilih supplement.. sebelum nak beli produk tu, saya mula study latar belakang syarikat ngan supplement.. haaa cerewet tak? Itulah saya.. 🙂

Saya discover, Shaklee dah banyak buat kajian ke atas produk-produk keluarannya.. ingat senang nak bertahan kalau tak berkualiti? dan yang paling best.. lepas telan je, supplement Shaklee ni terus je melarut dalam badan.. takde la macam sesetengah pil yang lepak2 lagi dalam badan..

Tak caya? jom tengok gambar X-Ray kat bawah ni.. merata-rata dia lepak.. haha.. insaf!!

Hasil carian imej untuk x ray pills

Alhamdulillah.. saya percaya saya pilih supplement yang tepat dan berkualiti tinggi..

SUPPLEMENT SHAKLEE SELAMAT DAN BERKUALITI

wasap.my/601121605598

KAMI DIBIMBING OLEH DOKTOR, PAKAR NUTRISI DAN SAINTIS

SENARAI PRODUK

Dapatkan rangkaian senarai produk Shaklee di sini. Shaklee Supplement. Kenali produk dengan lebih lanjut :

ALFALFA   CINCH    COLLAGEN   DTX   ESP    GARLIC    GLA    HERBLAX    HERBAL BLEND    LECITHIN    MEAL SHAKE    NUTRIFERON    OMEGA GUARD    OSTEMATRIX    PEPPERMINT GINGER    PERFORMANCE DRINK    SUSTAINED RELEASE VITAMIN C    VITA LEA    VITAMIN E    VIVIX   YOUTH SKINCARE    SHAKLEE BABY

BACAAN RINGKAS

INFO GRAFIK KAJIAN SHAKLEE

PROMOSI DAN PENGHANTARAN SEGERA UNTUK ANDA YANG ISTIMEWA

wasap.my/601121605598

ID : 1224436

like FB kami di sini (Pengedar Shaklee Terbesar Malaysia)

juga like FB kami di sini (Shaklee Baby Organic Skincare In Malaysia)

dan like FB kami di sini (Shaklee Youth Skincare In Malaysia)

Daftar Ahli

 

Save

Save

Please follow and like us:

Kami menghargai komen anda. Terima kasih.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Whatsapp kami untuk maklumat lanjut
%d bloggers like this: