SUPPLEMENT BERBAHAYA DI PASARAN

Masa dulu belasah je makan ubat atau supplement. Ingatkan yang mana ada kat farmasi tu semua hebat-hebat belaka.. Rupa-rupanya, banyak juga supplement atau pil yang lambat larut dalam badan.. ada yang sampai ambil masa 2 hari!

Nak dijadikan cerita, pernah saya dapat masalah batu di hempedu.. gara-gara tak jaga makan termasuklah hal ehwal ambil pil ni sesuka hati ni.. sakitnya Tuhan saja yang tahu.. doktor kata operet.. saya kata.. tak nak! (Nak tahu cemana saya keluarkan batu hempedu secara natural dengan guna vitamin???)

Lepas dari tu serik dah.. memang sangat cerewet untuk saya pilih supplement.. sebelum nak beli produk tu, saya mula study latar belakang syarikat ngan supplement.. haaa cerewet tak? Itulah saya.. 🙂

Saya discover, Shaklee dah banyak buat kajian ke atas produk-produk keluarannya.. ingat senang nak bertahan kalau tak berkualiti? dan yang paling best.. lepas telan je, supplement Shaklee ni terus je melarut dalam badan.. takde la macam sesetengah pil yang lepak2 lagi dalam badan..

Tak caya? jom tengok gambar X-Ray kat bawah ni.. merata-rata dia lepak.. haha.. insaf!!

Hasil carian imej untuk x ray pills

Alhamdulillah.. saya percaya saya pilih supplement yang tepat dan berkualiti tinggi..

SUPPLEMENT SHAKLEE SELAMAT DAN BERKUALITI

wasap.my/601121605598

Save

Save

Please follow and like us:

Leave a Reply

%d bloggers like this: