RESEPI IKAN KUKUS THAI SEDAP

RESEPI IKAN KUKUS THAI SEDAP

Hari ni nak masak apalah agaknya ya.. Teringat pula masa pergi Thailand dulu kami dibelanja dengan hidangan yang cukup lazat.. Ikan Kukus Thai.. Rupanya senang je nak buat resepi Ikan Kukus Thai sedap ni.. Rugi dulu tak cuba.. Kami sertakan resepi yang kami dah pernah cuba.. memang sedap. Sangat sesuai untuk mereka yang nak menjaga diet dan elakkan makan makanan bergoreng dalam hidangan.

Goal nak buat cenggini, kan?

Resepi Ikan Kukus Thai ini juga sesuai untuk ibu-ibu yang nak sediakan juadah dalam tempoh yang singkat! Yeyyy… inilah trick nya… 🙂

Mudah kan? Masak je Resepi Ikan Kukus Thai.. settle.. Tapi letak limau nipis kat atas macam gambar tu dan kukus, lagi sedap tau..

MACAMANA NAK JAGA KESIHATAN?

Ramai yang PM kami tentang tips menjaga kesihatan. Maklumlah, dengan gaya hidup yang serba ringkas dan semuanya mengejar masa.. tidak dapat tidak apa yang ditawarkan di sekeliling kita tak semuanya menjanjikan kualiti yang tinggi.. Maka kena pilih-pilihlah..

Nak sayur hijau? Ya banyak di pasaran tapi sayur dari ladang mana yang mengandungi zat yang tinggi? Nak beli ikan, ikan mana pula yang selamat untuk dimakan? Banyak ikan sekarang dibela dan diberi makan palet atau makanan tiruan sahaja..  Disebabkan intake makanan yang kurang berkualiti, makan badan mengalami penyusutan zat.. makan mudahkan badan tewas dengan pelbagai penyakit.

APA LANGKAH BIJAK ?

  • Pastikan mengambil makanan berzat setiap hari
  • Elakkan pengambilan makanan segera, diproses, diawet, diletakkan perita tiruan, berpewarna, makanan yang mengandungi lemak trans
  • Senaman dibuat pada setiap minggu jika tidak mampu setiap hari.
  • Ambil supplement yang berkualiti / organik untuk tingkatkan level kesihatan anda

SUPPLEMENT SHAKLEE SELAMAT DAN BERKESAN

Anda akan merasakan kesan yang sangat ketara apabila makan supplement Shaklee. Mengikut maklum balas customer kami, apabila mereka mengambil supplement Shaklee, badan mereka terasa mendapat layanan kelas Pertama! Dan apabila mereka shift kepada jenama biasa, badan dapat mengesan bahawa zat yang diambil tidak mencukupi dan berkualiti.. ibaratnya.. anda dah selalu baring di tilam buruk.. kemudian dapat tilam empuk berkualiti tinggi.. lepas tu nak kembali ke tilam buruk.. badan dapat rasa perbezaan tersebut..

Setakat ini belum pernah dengar lagi kes makan Shaklee, rosak organ.

MACAMANA NAK ODER?

roger-roger …

01121605598

 

Eksperimen Shaklee Sustained Release Vitamin C

Please follow and like us:

Leave a Reply

%d bloggers like this: