RESEPI DETOX UNTUK KURUS

Aduh.. hari raya menjelang lagi.. apa-apa pun nak kelihatan cantik menawan memang WAJIB kan? Hari ni kami nak share 1 video untuk detox untuk kurus yang sangat mudah.

Hasil carian imej untuk shaklee detox

Psst: makanan tambahan untuk singkir detox keluaran Shaklee yang cukup awesome untuk anda. Lepas apply, badan jadi ringan dan lega macam tu lah testimoni ramai yang amalkan set detox ini..

Ok, kembali kepada janji kami nak share video resepi detox untuk kurus.

Haa.. yang ni pun senang juga..

TIPS NAK SEDIAKAN RESEPI DETOX

  • Pilih buah-buahan organik. Jika tidak berupaya, pastikan kulit-kulit buah dicuci dengan bersih kerana anda akan membuat kaedah rendaman.
  • Pastikan bekas rendaman dicuci dan dikeringkan dengan baik. Lagi bagus adalah jika anda dapat stimkan bekas tersebut untuk mengelakkan ada microorganisma yang akan menyebabkan ramuan ada tercemar.
  • Kerap minum air detox.

ADA YANG KATA KALAU DETOX, JANGAN MAKAN SUPPLEMENT!

SALAH TU! Supplement akan detox TOKSIN dan bukan supplement.

KENAPA DETOX GAYA SHAKLEE BEST?

  • Sebab ramai dah rasai perbezaan detox ini.
  • Feedback ramai customer, lepas detox cara Shaklee ni badan rasa ringan!
  • Terbukti selamat dan berkesan

DETOX MEAL PLAN SHAKLEE

 NAK ODER?

01121605598

KONSULTANSI DAN BIMBINGAN KESIHATAN PERCUMA

Please follow and like us:

Leave a Reply

%d bloggers like this: