BUAT BISNES SHAKLEE UNTUK MASA DEPAN

Kenapa kerja terjamin pun nak buat Shaklee?

Memang ramai yang tanya saya dengan soalan ni.. mula-mula macam tak nak cakap je, biarlah rahsia.. tapi, bila rahsia saya tak dapat nak membangunkan ummah..

Sebenarnya hari demi bulan dan tahun, hidup kita dipenuhi ujian.. masalah duit, kesihatan, keinginan, itu dan ini.. belum cite impian dan harapan lagi ye dak?

Setelah ibu saya pergi buat selamanya.. sy mula concern dengan masalah kesihatan keluarga.. rasa menyesal kenapa saya tak amek medic masa belajar dulu.. kalau tak, bagi saya.. senang saya nak cegah dan rawat keluarga saya.. fikir saya gitulah..

Alhamdulillah.. kami belum pernah putus duit.. tapi ada sekali tu bajet memang sangat ketat.. ada banyak benda nak dilaksanakan dalam bulan tu.. owhhh.. i need to do something ni.. sangat tak best bila bajet ketat.. macam kalau pakai seluar ketat.. tak best kan?

i want back my money freedom.. saya mula fikir lebih jauh lagi.. macam-macam saya fikir.. kemudian, mulalah saya membina strategi.. saya nak ada back up plan untuk masa depan..

Terfikir saya nak cari side biz yang lebih kukuh.. bukan untuk saya je.. tapi untuk anak-anak saya.. fikir saya kalau ada pasif income.. lagi best.. saya dah terbayang, anak-anak saya jadi doktor pakar yang berjaya dan ada pasif income..

Kebetulan, membeli Shaklee (selepas puas menapis produk di pasaran!) .. yang tujuannya untuk masalah kesihatan.. tiba-tiba berminat pula nak buat biz Shaklee..

Sekarang.. saya dah dapat pasif income yang saya mahukan..

Hasil carian imej untuk millionaire

Wasap.my/601121605598

Please follow and like us:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!