KANSER SEMAKIN PULIH

Semalam..

A: Puan, saya nak oder vivix lagi satu..

Saya : Boleh.. macamana ayah mentua awak?

A: Ya Allah puan.. Alhamdulillah.. semalam kami bawa jumpa doktor.. doktor tanya.. pakcik, pakcik makan apa? Ayah mentua saya cakap la dia makan vivix.. Doktor happy bila nampak improvement dia.. sampai semalam doktor bagi dia macam2 vitamin.. dulu Dr tak nak bagi apa2 sebab dah tak ada harapan dah.. dulu Dr suruh bawa balik dan berubatlah cara apa pun..

Ayah mentua teman saya menghidap kanser hingga usus perlu dipotong dan dibawa keluar.. kini kanser merebak ke paru2 dan ditebuk belakang untuk keluarkan lendir.. semangat dia untuk sembuh memang hebat.. dan semangat isteri, anak2 dan menantu juga kuat..

Dr siap beri harapan palsu untuk masukkan semula usus tu.. sedangkan dah tak boleh bawa masuk dah.. harapan palsu diberi sebab Dr jangkakan hayatnya tidak lama..

Hari-hari ayah mentua kawan saya makan resveraterol selepas kena tebuk paru2.. 5 sudu 1 hari.. Apa yang sangat menggembirakan Dr.. dia masih dapat berjumpa pakcik ini.. dengan keadaan yang kuat dan bersemangat.. hakikat berperang dengan kanser bukan mudah..

Allahu..

Saya tak nak nangis sbb nak bagi kawan saya ni kuat semangat.. melewati dia.. mengalir juga air mata..

Tapi ya Allah.. Kau sembuhkanlah dan panjangkan hayat ayah mentua temanku ini.. Suatu yang sangat mudah untuk Kau lakukan..

Aamiin

Nak tahu cara resveraterol bertindak? KLIK DI SINI

Please follow and like us:

Leave a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Whatsapp kami untuk maklumat lanjut