KAYAP

 

1. Nutriferon

Nutriferon membuatkan badan menghasilkan lebih banyak askar-askar dalam pertahanan badan’ untuk “memberi alarm” kepada antibodi untuk bertindak melawan virus, bakteria, kuman (bendasing) yang datang dalam badan. Jadi kuman / virus akan dapat dibunuh oleh badan.

Apabila pesakit yang mengalami kayap ini mengambil Nutriferon, badan akan meningkatkan sistem pertahanan badan dan mula bekerja keras untuk melawan virus ini.

2. Vivix

Vivix adalah ekstrak tumbuhan yang dihasilkan melalui teknologi tinggi yang bertindak memulihkan sel sehingga ke DNA. Ia merupakan antioksidan yang sangat tinggi. Gabungan Vivix dan Nutriferon akan membuatkan sistem pertahanan badan semakin meningkat dan sel rosak dapat dipulihkan dengan baik.

Pada masa yang sama akan membantu memulihkan pesakit kayap pulih dengan lebih cepat. Vivix membantu dalam mengatasi simptom-simptom sakit saraf atau keradangan yang dirasai oleh pesakit kayap ini. Juga membantu memberikan tenaga yang cepat secara semulajadi.

3. Garlic Complex

Garlic Complex adalah daripada ekstrak bawang putih. Sebiji Garlic Complex mengandungi segugus bawang putih. Seperti yang kita tahu, bawang putih secara semulajadi bertindak sebagai antibiotik.

Pesakit kayap memerlukan antivirus dan antibiotik untuk kembali pulih. Garlic membantu dalam membekalkan antibiotik yang semulajadi kepada pesakit kayap.

 

4. Omega Guard

Ramai yang masih tidak tahu fungsi Omega Guard sebagai anti keradangan. Pesakit kayap sangat memerlukan Omega Guard bagi mengatasi masalah keradangan. Pada masa yang sama ia membantu mengecutkan bengkak air tersebut.

Please follow and like us:

Leave a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Whatsapp kami untuk maklumat lanjut