PULIH DARI DEMAM DENGGI DENGAN CARA SELAMAT

Demam denggi disebabkan oleh Nyamuk Aedes yang menyebarkan virus denggi melalui gigitan.  Pesakit demam denggi akan merasakan beberapa simptom seperti dalam maklumat di bawah:

 

  • Performance Drink – Berfungi untuk mengembalikan dan menstabilkan kandungan air di dalam badan. performance drink mempunyai garam yang menstabilkan badan. Mempunyai electrolyte yang bagus untuk badan. Performance drink juga memberikan tenaga kepada pesakit. Performance drink berbeza dengan minuman isotonik kerana ia tidak mempunyai banyak garam natrium. Sebaliknya, miuman isotonik mengandungi banyak kandungan gula.
  • Nutriferon – Nutriferon berperanan untuk supaya badan mendapat signal untuk menghasilkan antibodi semulajadi untuk melawan virus denggi. Badan akan menghasilkan lebih banyak inteferon untuk melawan penyakit dan membunuh kuman. Tindakan nutriferon adalah berlaku secara semulajadi. Ia nya adalah amat selamat untuk badan.
  • Vitamin C – Vitamin C berperanan meningkatkan imuniti badan dan membunuh kuman. Teknologi Sustained Release pada Vitamin C Shaklee merupakan teknologi tinggi Shaklee bagi memastikan vitamin dapat disalurkan dalam badan secara berterusan.

 

PENTING : SILA DAPATKAN KONSULTANSI KAMI UNTUK MENGETAHUI DOS DAN PENJAGAAN SEBENAR UNTUK DEMAM DENGGI DAN ZIKA

Please follow and like us:

Leave a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Whatsapp kami untuk maklumat lanjut