CARA BERHENTI MEROKOK DENGAN RESVERATROL

CARA BERHENTI MEROKOK DENGAN RESVERATROL

Arini nak kongsi cerita.. Nak kongsi cara berhenti merokok dengan resveratrol yang sangat mudah, sihat, selamat dan efektif. Memang super power. Sapa yang tak sayang ayah kan.. hari ni Alhamdulillah ayah kami dah setuju nak consume vivix.. vivix ni kaya dengan resveratrol. Ia dibuat dari tumbuh-tumbuhan seperti anggur muscadine, lobak ungu dan beberapa tumbuhan lagi.

Tak payah kami nak terangkan kat abah tentang bahaya merokok.. abah tahu semuanya dari A hingga Z..

Kami tekad beri abah testimoni ni (selepas banyak kali testimoni vivix dah diberi) dan kami terangkan kat abah.. vivix ni  mengandungi resveatrol dan polifenol yang merupakan antioksidan terbaik.. dia buat kerja di peringkat sel dan DNA yang mana keje ni ubat biasa tak buat..

So saraf-saraf yang rosak termasuk kat paru-paru tu insyaAllah boleh diremajakan.. dan resveratrol serta polifenol juga akan drill down utk pulihkan kesihatan badan secara menyeluruh..  resveratrol lah yang kita tak perasan bagaimana ia bertindak selama ini..

HARI INI…

Hari ini, paru-paru abah makin kuat. Abah boleh ronda 2 wilayah Jepun pada musim sejuk tanpa sebarang masalah kesihatan. Jalan berkilometer tan[pa mengah-mengah walau abah ada sakit jantung. Syukur abah kami makin sihat.

Sehari abah cuma ambil satu sudu kecil sahaja memadai dengan keperluan kesihatan beliau. Resveratrol dan polifenol yang sangat diperlukan untuk mengatasi toksin dan kesan radikal bebas akibat merokok puluhan tahun itu. Iniilah caranya nak berhenti merokok. Dah lah sedap, badan jadi lagi sihat.

Abah, we love you soooo much! Don’t pay for this abah.. Jasa abah tak terbalas walau 1000 gunung emas.. sebagai anak, kalau abah nak vivix percuma setiap bulan pun sanggup. Love u abah.

PENGEDAR SHAKLEEpengedar vivix

 

*keputusan bagi setiap individu mungkin berbeza

picsart_11-02-07-30-50

SENARAI PRODUK

Dapatkan rangkaian senarai produk Shaklee di sini. Shaklee Supplement. Kenali produk dengan lebih lanjut :

ALFALFA   CINCH    COLLAGEN   DTX   ESP    GARLIC    GLA    HERBLAX  B COMPLEX  HERBAL BLEND    LECITHIN    MEAL SHAKE    NUTRIFERON    OMEGA GUARD    OSTEMATRIX    PEPPERMINT GINGER    PERFORMANCE DRINK    SUSTAINED RELEASE VITAMIN C    VITA LEA    VITAMIN E    VIVIX   YOUTH SKINCARE    SHAKLEE BABY

BACAAN RINGKAS

INFO GRAFIK KAJIAN SHAKLEE

PROMOSI DAN PENGHANTARAN SEGERA UNTUK ANDA YANG ISTIMEWA

wasap.my/601121605598

ID : 1224436

like FB kami di sini (Pengedar Shaklee Terbesar Malaysia)

juga like FB kami di sini (Shaklee Baby Organic Skincare In Malaysia)

dan like FB kami di sini (Shaklee Youth Skincare In Malaysia)

Daftar Ahli

Please follow and like us:

Kami menghargai komen anda. Terima kasih.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Whatsapp kami untuk maklumat lanjut
%d bloggers like this: