Monthly Archive: November 2016

CUTI-CUTI SEKOLAH

#CutiSekolah memang sangat ditunggu-tunggu oleh anak-anak kita tak kiralah sekolah rendah mahupun menengah.. Bukan itu sahaja.. mak ayah pun sibuk plan itu ini.. nak pergi sana sini.. Samalah halnya dengan sis ni.. hari-hari dok menghitung hari bila nak cuti sekolah….. (READ MORE)

LANDMARK STUDY SHAKLEE

PENEMUAN YANG BOLEH MEMBUATKAN ANDA TERKEJUT! Semasa sis melayari internet intuk menambahkan pengetahuan, sis ada terbaca tulisan dari sebuat laman tentang landmark study supplement ni.. Ingat tak dulu sis ada story tentang landmark study ini? Masa tu sis ulas terus… (READ MORE)

KENAPA SHAKLEE TERBAIK?

Assalamualaikum, Pagi ni nak menulis sedikit sahaja tentang #shaklee sentiasa terbaik. Orait sis list kat bawah ni ya.. Produk bersih dan selamat Kajian yang mendalam Sumber yang berkualiti Teknologi tinggi Integriti produk dan syarikat Amacam, best ke best? Please follow… (READ MORE)

JENIS-JENIS KANSER DAN CARA MERAWATNYA

Ulang siar sumber Dr Hamid Arshat: CEGAH KANSER . KESAN AWAL. RAWAT SECARA KESELURUHAN. Semakin ramai dijangka akan ditimpa penyakit kanser khususnya bila menjangkau umur 50an ke atas. Dianggarkan satu dari 4 orang akan dilanda ketumbuhan kanser. Jenis yang biasa… (READ MORE)

SIAPA PENGASAS SHAKLEE?

Tak kenal maka tak cinta..nak cerita tentang pengasas Shaklee.. Sapa sangka multi vitamin pertama di dunia dikeluarkan seorang belia genious bernama Forrest C Shaklee.. multi vitamin yg dikeluarkan tu pula 100% asli dan menggunakan bahan natural dengan pegangan prinsip Living In… (READ MORE)

PROMOSI SHAKLEE BULAN NOVEMBER 2016

  tunggu apakah lagi.. Jom shopping supplement sementara dok tengah murah.. Dan sementara akak rajin nak anta malam ni.. hihihi Azzyan Kay 0126526491 azzyaninspires.com Please follow and like us:

TESTIMONI DETOX SHAKLEE

Serious?? #DETOXSHAKLEE TERBAIK??? Memang puas hati bila lepas overhaul badan dan kita kembali sihat.. Makan pun automatik tak banyak.. rasa tong perut cam x leh isi banyak.. Haa.. best kan? Azzyan Kay 0126526491 http://azzyaninspires.com #shaklee #detox Please follow and like… (READ MORE)

RESVERATROL DALAM VIVIX BANTU MENGATASI KETAGIHAN MEROKOK

Arini nak kongsi cite.. Sapa yang tak sayang ayah kan.. hari ni Alhamdulillah ayah sis dah setuju nak consume vivix.. Tak payah sis nak terangkan kat abah tentang bahaya merokok.. abah tahu semuanya.. Sis bg abah testimoni ni (selepas banyak… (READ MORE)

error: Content is protected !!