KENAPA SUPPLEMENT SHAKLEE LEBIH BAIK?

KENAPA SUPPLEMENT SHAKLEE LEBIH BAIK? Jeng jeng jengggg… WAJIB BACE PENEMUAN MENARIK NEH.. KOMPEM TAK BORING! Di pasaran ada berlambak2 produk yang masing2 kata terbaik. Kemudian, ada yang kata eleh buat apa aku bayar mahal2.. ok je aku makan supplement tu.. Perumpamaan ni kami boleh cakap.. umpama kita minum air paip vs air minuman yang dibotolkan jenama terkemuka.. Kita tak rasa perbezaannya pun kan.. kita langsung tak nampak kualitinya.. sebab kuman2 kemain halus mana nak nampak.. tapi bila dapat sakit kat buah pinggang, cirit birit baru lah kita sedar.. ooo.. selama ni air tu tak berkualiti rupanya..

NAPE #SHAKLEE BUAT LANDMARK STUDY SHAKLEE? #SHAKLEE buat landmark study dengan menggunakan peruntukan yang besar bagi membuktikan bahawa SUPPLEMENT #


picsart_10-30-08-36-03SHAKLEE TAK SAMA SEPERTI PRODUK2 LAIN DI PASARAN. Walau jenis vitamin sama iaitu vitamin C.. tapi yang Shaklee punyai jauh lebih baguih dari vitamin C yang lain..

Ingat senang nak buat landmark study dengan compare produk Shaklee dengan produk2 lain di pasaran dunia? kalau tak berani bak kata orang dok diam2 sudah..

Tapi sebab Shaklee ni memang yakin produknya berkualiti tinggi dan tak sama dengan produk lain, maka Shaklee minta pakar2 saintis independent untuk kaji..

Kajian ni bukan sehari, sebulan atau setahun.. but it took 20 TAHUN… kalau anak baru lahir tu sampai dah jadi muda belia bak kata orang..

 

 

3 golongan yang menjadi responden.. cewah.. nak tau?

i. Orang yg tak makan supplement langsung

ii. Orang yang makan produk lain

iii. Orang yg makan Shaklee

 

SO APA KEPUTUSAN KAJIAN Shaklee  TU?

Haaaaaaaaa…. (tu dia panjangnya haaaaa).. Uols nak tahu, hasil kajian mereka menunjukkan produk Shaklee memang cukup berkualiti..

TERBONGKAR SATU LAGI RAHSIA KAJIAN SHAKLEE

PSSTTTT…. hasil landmark study 1 dan 2 yang dibuat oleh pakar saintis menemui satu penemuan paling hebat dalam history perubatan dunia.. Nak tahu? Kajian mereka menunjukkan manusia yang makan Shaklee, mempunyai potensi umur panjang lebih 5 tahun berbanding mereka yang tak makan Shaklee.. (ni tak kira kes eksiden dan sebagainya.. ambil kes kesihatan sahaja).

Penemuan mereka mengaitkan, orang yang makan produk Shaklee mempunyai DNA yang lebih stabil kerana penjagaan di peringkat DNA tersebut telah menyebabkan penutup kromosom pada DNA menjadi lebih panjang.. seprais kan??? Kalau nak tahu, dari aspek kesihatan.. semakin cepat kromosom terurai, makanya.. makin pendeklah hayat seseorang tu..

So.. fahamlah kenapa produk Shaklee jauh jauh jauh jauh lebih berkualiti dari produk2 yang berlambak di pasaran..

 

GRAF TU TUNJUK APE?

Inilah hasil kajian penting tu.. cer tengok mereka yang ambil produk Shaklee mempunyai tahap kesihatan yang jauh lebih baik.. Orang yang amek Shaklee, mempunyai risiko yang lebih rendah untuk dapat stoke dan sakit jantung.. juga, peluang lebih rendah untuk dapat diabetes.. sedar tak sedar sebenarnya..

Best ke Best?

Kita ikhtiar sahaja kan.. Berubat dan memilih yang terbaik tu kan sunnah dan satu tuntutan.. maka buatlah keputusan dengan lebih tepat..

 

NOW?
Sekarang kami dah berubah kepada Shaklee.. tak nak bayar pada supplement yang kata ada omega 3 tapi sebenarnya berapa % je omega 3 kat dalam tu.. baik amek Shaklee yang sah2 omega 3 nya tinggi dan langsung tak ada toksin!

Dari amek vitamin biasa2 baik kami amek supplement yang tackle dari peringkat DNA lagi.. yang lambakan produk di pasaran yak ambil tahu pun pe tu DNA..

Orait sayang2 semua..

Semoga perkongsian ilmu ini dapat memberi manfaat kepada semua pihak.. kami tak untung pun kalau uols pilih Shaklee.. sebab kalau sihat uols yang dapat, kalau bonus uols yang dapat dan kalau kaya pun uols juga yang dapat!

Orait, dah dapat jawapan KENAPA SUPPLEMENT SHAKLEE LEBIH BAIK? Jom berubah menjadi lebih baik dari sebelumnya.. untuk sharing dan maklumat lanjut leh roger kami..

 

LAIN-LAIN RUJUKAN:

http://content.shaklee.com/shaklee/docs/health-sci/Landmark-Study-022708.pdf

 

#TsunamiShaklee
#LifeAmazing
#LandmarkStudy
#ShakleeEffect
#SuperstarShaklee

Please follow and like us:

1 Comment

  1. Pingback: JANGKITAN MATA DARI KANTA LEKAP BAWA RISIKO BUTA | PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR & KL 01121605598

Leave a Reply

%d bloggers like this: