MEAL SHAKES SHAKLEE.. NUTRISI UNTUK ANAK

MEAL SHAKES SHAKLEE.. NUTRISI UNTUK ANAK

 

Rileks.. ni bukan tajuk lagu.. ini adalah topik hangat kita..

Perasan tak ada segelintir ibu bapa ni TAK sayang anak? Mesti ada yang tanya sis balik.. pasaipa pulakk?

Maksud sis.. mereka ni tak nak beri anak2 mereka makanan yang berzat.. makanan ringan kagi tak berkhasiat yang anak2 nak, wah laju aje dibelinya.. sebab apa? Sebab MURAH.

Dan kita sedar tak, makanan sekarang dah tak sama macam dulu? Makanan sekarang yg kita rasa sangat berzat tu dah jauh lebih rendah khasiatnya.. NUTRISI DAH REDUCED!

Sampaikan, kita sebenarnya menyimpan metal di otak anak pun kita tak sedar.. kita kumpul toksin dalam badan anak pun kita tak tahu..

Sebab tu la, anak2 selalu sakit.. tak fokus belajar.. lemah.. sembelit.. hyperactive.. tak membesar dengan baik.. belum cerita dapat coronari atau diabetes penyakit lebih awal..

Tak adil kan? Sedangkan anak2 tu adalah amanah ke atas kita. Kita bagi kualiti yang murah untuk anak2 kita.. kita bina anak2 kita dengan kualiti yang rendah!

Tapi apa yang kita expect dari mereka? Waaahhhh….. kita expect mereka ni dapat membesar dengan sihat.. otak jadi pandai.. tingkah laku jadi baik.. cemerlang kat sekolah..

Sedangkan.. kita tak sedar, yang kita hulur tu merosakkan mereka.. secara fizikal, mental dan spiritual..

Sebba tu lah ada ibu bapa yang mula sedar kepentingan beri NUTRISI TERBAIK DAN LENGKAP ADALAH PENTING UNTUK ANAK..
Jadi mereka ber Meal Shake Shaklee..

Mahal? Tak pun.. dengan nutrisi yg lengkap masuk dalam badannya.. dengan pembentukan badan yang sihat.. dengan otak dan minda yang terjaga..

Sis untuk anak2, memang sis tak berkira.. sebab mereka bergantung kepada kita.. terbaik yg kita beri.. terbaiklah yg mereka dapat.. jadi sis beri mereka meal shake..

Sis observe.. mereka membesar dengan sihat dan Alhamdulillah, kurang dapat penyakit..

Sape2 yang rasa nak sis share pengalaman atau nak beli.. boleh roger sis.. sis boleh deliver g tau..

Semoga Allah merahmati kita semua..

PENGEDAR SHAKLEE

SENARAI PRODUK

Dapatkan rangkaian senarai produk Shaklee di sini. Shaklee Supplement. Kenali produk dengan lebih lanjut :

ALFALFA   CINCH    COLLAGEN   DTX   ESP    GARLIC    GLA    HERBLAX  B COMPLEX  HERBAL BLEND    LECITHIN    MEAL SHAKE    NUTRIFERON    OMEGA GUARD    OSTEMATRIX    PEPPERMINT GINGER    PERFORMANCE DRINK    SUSTAINED RELEASE VITAMIN C    VITA LEA    VITAMIN E    VIVIX   YOUTH SKINCARE    SHAKLEE BABY

BACAAN RINGKAS

INFO GRAFIK KAJIAN SHAKLEE

PROMOSI DAN PENGHANTARAN SEGERA UNTUK ANDA YANG ISTIMEWA

wasap.my/601121605598

ID : 1224436

like FB kami di sini (Pengedar Shaklee Terbesar Malaysia)

juga like FB kami di sini (Shaklee Baby Organic Skincare In Malaysia)

dan like FB kami di sini (Shaklee Youth Skincare In Malaysia)

Daftar Ahli

Please follow and like us:

Kami menghargai komen anda. Terima kasih.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Whatsapp kami untuk maklumat lanjut
%d bloggers like this: