B COMPLEX SHAKLEE MENANGANI STRESS….!

B COMPLEX SHAKLEE MENANGANI STRESS….!

Aduhai.. hidup dalam zaman serba kompleks ni memang mencabar.. secara tak langsung memang bagi tekanan..

Tapi awas ya.. tekanan emosi ni boleh membahayakan kesihatan kita.. Stress ni boleh datang macam2 penyakit tau..

Sis nak share sikit tips nak kawal stress yang sis sangat suka… cekidautt..

1. Ingat Allah.. Sangat mudah kan? Otomatik kita akan berzikir, buat amal dan beribadah.. masa tu ketenangan tak terhingga akan datang..

2. Jaga pemakanan.. Eat healthy food. Pun sangat mudah kan?

3. Positif.. Positif.. dan Positif..

4. Tengok anak2 atau kanak2..

5. Travelling! Wiiiiiiii besttt

6. Tengok keindahan alam ciptaan Allah.. kita akan nampak kebesaran dan hebatnya Allah SWT..

7. BCOMPLEX Shaklee!

Kadang2 kita salahkan situasi yg sebabkan kita stress.. sedangkan kejadian ini berlaku sbb badan sebenarnya kurang BCOMPLEX dan setrusnya tak mampu handle situasi dengan baik..

So jangan stress2 lagi.. dont skip your supplements ya..

OK, cam biasa.. roger sis jangan memalu..

0126526491

Hari ni sis banje video on BComplex..

Oraittt kita rolll VT!

#tsunamishaklee
#superstarshaklee
#8cellent

Please follow and like us:

Leave a Reply

%d bloggers like this: