SEDARLAH BAHAWA PENYAKIT DI SEKELILING ANDA

Sekarang ni dah main takut dengar penyakit sana sini.. Senang cite, ancaman kesihatan ni berada di sekeliling kita..

Sis concern hal ni.. sebab tu sis syorkan uols ambil supplement untuk kuatkan sistem pertahanan badan.. insyaAllah, dengan izinNya badan mampu melawan penyakit..

Untuk nak maintain health ni, uols boleh mula dengan basic sahaja pun.. kalau dewasa tu uols boleh mula dengan Sustained Released Vitamin C atau Vita Lea (multi vitamin) atau both.. murah je pun.. lagi pulak bilan ni ada promo.. kompem2 berbaloi..

Jangan lupa untuk anak2 kita.. sis syorkan vita lea for kids.. dan lagi bagus up kan dengan meal shake.. Pengalaman sis sendiri.. before amalkan ni, sampai habis limit insurans untuk bawa anak2 ke klinik.. alhamdulillah sekarang, susah nak demam.. seolahnya badan tu kuat untuk melawan penyakit.. alhamdulillah syukur..

Sis masih ada reserve stock untuk delivery.. kalau nak, boleh roger..

PENGEDAR SHAKLEE

SENARAI PRODUK

Dapatkan rangkaian senarai produk Shaklee di sini. Shaklee Supplement. Kenali produk dengan lebih lanjut :

ALFALFA   CINCH    COLLAGEN   DTX   ESP    GARLIC    GLA    HERBLAX  B COMPLEX  HERBAL BLEND    LECITHIN    MEAL SHAKE    NUTRIFERON    OMEGA GUARD    OSTEMATRIX    PEPPERMINT GINGER    PERFORMANCE DRINK    SUSTAINED RELEASE VITAMIN C    VITA LEA    VITAMIN E    VIVIX   YOUTH SKINCARE    SHAKLEE BABY

BACAAN RINGKAS

INFO GRAFIK KAJIAN SHAKLEE

PROMOSI DAN PENGHANTARAN SEGERA UNTUK ANDA YANG ISTIMEWA

wasap.my/601121605598

ID : 1224436

like FB kami di sini (Pengedar Shaklee Terbesar Malaysia)

juga like FB kami di sini (Shaklee Baby Organic Skincare In Malaysia)

dan like FB kami di sini (Shaklee Youth Skincare In Malaysia)

Daftar Ahli

Please follow and like us:

Kami menghargai komen anda. Terima kasih.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Whatsapp kami untuk maklumat lanjut
%d bloggers like this: