OH TIDAK…. PENYAKIT DI SEKELILING ANDA…..

Sekarang ni dah main takut dengar penyakit sana sini.. Senang cite, ancaman kesihatan ni berada di sekeliling kita..

Sis concern hal ni.. sebab tu sis syorkan uols ambil supplement untuk kuatkan sistem pertahanan badan.. insyaAllah, dengan izinNya badan mampu melawan penyakit..

Untuk nak maintain health ni, uols boleh mula dengan basic sahaja pun.. kalau dewasa tu uols boleh mula dengan Sustained Released Vitamin C atau Vita Lea (multi vitamin) atau both.. murah je pun.. lagi pulak bilan ni ada promo.. kompem2 berbaloi..

Jangan lupa untuk anak2 kita.. sis syorkan vita lea for kids.. dan lagi bagus up kan dengan meal shake.. Pengalaman sis sendiri.. before amalkan ni, sampai habis limit insurans untuk bawa anak2 ke klinik.. alhamdulillah sekarang, susah nak demam.. seolahnya badan tu kuat untuk melawan penyakit.. alhamdulillah syukur..

Sis masih ada reserve stock untuk delivery.. kalau nak, boleh roger..

Jom, 0126526491 atau 01121605899

#tsunamishaklee
#superstarshaklee
#8cellent

Please follow and like us:

Leave a Reply

%d bloggers like this: