BUSINESS MINDED

Ekonomi sekarang mencipta niagawan-niagawan bak cendawan tumbuh lepas hujan..

Ramai!

Tapi.. ada yang berjaya lepas ke laut dan ada yang sangkut di beting pasir.. bak kata Francisca Peter.. sekadar di pinggiran..

Tak hairan ramai takut nak jual Shaklee.. ya Allah, ruginyaa.. mereka tak tahu hari2 orang cari Shaklee.. mereka tak tahu produk Shaklee berkualiti tinggi.. dan mereka tak tahu cemana nak up sales..

So.. tak boleh menege Shaklee ke sis?

Boleh… sangat dialu-alukan.. sis ajak sesiapa yang nak bina empayar bisnes Shaklee, boleh contact sis..

0126526491

Diulangi.. 0126526491..

Kita akan bina empayar sama2.. Jangan risau.. Mega sifu pun akan bantu.. team sis ni juga dah pegang empayar di Malaysia.. tapi kerja macam lebah.. inilah cara pasukan kami bekerja.. lagi satu nak cakap.. macam2 ilmu nak kembangkan bisnes kita dapat.. siapa yg rajin.. insyaAllah besarlah habuannya..

Seronok tau.. lebih2 lagi Shaklee ada monthly bonus yang marvelous.. ada insentif itu ini yang uols akan rasa.. ish.. awatlahh aku tak start dari dulu?

So jom join team sis.. we ols dah rrady nak groom lebih ramai usahawan berjaya dengan bergayanya!

#tsunamishaklee
#superstarshaklee
#8cellent

0126526491

Please follow and like us:

Leave a Reply

%d bloggers like this: