DETOX

 

Selalu sis dapat panggilan client ada masalah kurus gemuk balik, kurus gemuk balik.. gemuk dan tak kurus-kurus.. huhu

Pernah tak alami masalah ni? Lepas tu, koleksi penyakit pun bertingkek-tingkek.. Pernah tak jadi masalah ni?

Masalah negara ni.. isu detox kah?

 

Sebenarnya kalau sahabat-sahabat sekalian ada tanda-tanda di atas.. wajiblah buat detox.

Kita buang semua toksin yang menghalang penyerapan nutrien dalam bada.. kita buang seme toksin yang sebenarnya HARMFUL kepada tubuh badan kita..

Sis nak share.. DETOX Shaklee ni sangat best. Sis sendiri dah jalani detox shaklee ni.. Perghhh.. badan rasa ringan dan Alhamdulillah.. penyakit pun hilang..

Kepada mereka yang nak kurus espesyeli.. ameklah detox shaklee ni.. insyaAllah tak ada YOYO efek.. kalau tak, jadilah diet uols sebagai DIET YOYO AH je.. huhu

Sebenarnya peranan vivix sangat besar dalam menghalang berlakunya yoyo efek.. Nak tahu detail? Call sis.. sis boleh explain satu per satu..

Dan sis akan bagi guide PERCUMA kepada mereka yang join detox ni..

OK, jom mulakan gaya hidup sihat dengan #DETOX .

CALL 0126526491
CALL 01121605598

#tsunamishaklee
#superstarshaklee
#8cellent

Please follow and like us:

Leave a Reply

%d bloggers like this: