Monthly Archive: September 2016

MASALAH JERAWAT.. SALAH SATU KISAH BENAR

Assalamualaikum, Hari ni sis nak kongsikan salah satu kisah benar tentang masalah jerawat yang Alhamdulillah.. kini sudah pulih sepenuhnya.. haaa.. best kan? Spent ribu-ribu ke masuk keluar butik kecantikan? Jawapannya.. TIDAK.. Hanya guna Shaklee je.. wawawawaaaa jimatnya…. Sebelum tonton video… (READ MORE)

B COMPLEX SHAKLEE MENANGANI STRESS….!

B COMPLEX SHAKLEE MENANGANI STRESS….! Aduhai.. hidup dalam zaman serba kompleks ni memang mencabar.. secara tak langsung memang bagi tekanan.. Tapi awas ya.. tekanan emosi ni boleh membahayakan kesihatan kita.. Stress ni boleh datang macam2 penyakit tau.. Sis nak share… (READ MORE)

OH TIDAK…. PENYAKIT DI SEKELILING ANDA…..

Sekarang ni dah main takut dengar penyakit sana sini.. Senang cite, ancaman kesihatan ni berada di sekeliling kita.. Sis concern hal ni.. sebab tu sis syorkan uols ambil supplement untuk kuatkan sistem pertahanan badan.. insyaAllah, dengan izinNya badan mampu melawan… (READ MORE)

KEPERCAYAAN KE ATAS PRODUK SHAKLEE

KEPERCAYAAN KE ATAS PRODUK SHAKLEE Salah satu sebab kenapa sis percayakan produk Shaklee adalah kerana kajian terperinci yang telah dibuat oleh shaklee dan bukannya melalui express study.. Sebab tu saranan sis, apabila memilih produk.. pilihlah pada integritinya.. Ada beratus kajian… (READ MORE)

BAHAYA OSTEOPOROSIS

Ada banyak produk kalsium di pasaran yang sebenarnya mengundang penyakit lain.. kalsium yang tak diserap dalam badan akan mendak dan menghasilkan batu karang! Tapi, ostematrix tidak. Kalsium dari OSTEMATRIX dapat diserap sepenuhnya oleh badan. Bahan dan teknologi apa yang sooo… (READ MORE)

WHEN I SEE U SMILE

Hai sayang-sayang semua.. Hari ni sis nak share Shaklee Effect.. rahsia kecantikan awet muda.. ESP, BComplex dan Sustaines Release Vitamin C. Sangat gojes kan? ESP ni dapat develop semua sel-sel badan melalui protein yang berkualiti.. ramai yang ambil ESpP kulit… (READ MORE)

KEPERCAYAAN

  Scene 1 ME: Yang.. buat biz shaklee? Ok tak? HIM: OK. Scene 2 ME: Yang.. boleh tolong poskan parcel ni? HIM: OK, japg abang poskan Scene 3 ME: Yang.. tolong packkan set denggi tu.. tq yangggg.. HIM: Mane satu?… (READ MORE)

PSTTTT…..

Please follow and like us:

ESP vs AYAM… ESP lebih SELAMAT

Haaa… mesti seme wonder nape sis kata camtu kan? ESP Shaklee adalah supplement protein berasaskan soya keluaran Shaklee. Soya yang digunakan untuk menghasilkan ESP adalah soya Non GMO. Apa tu GMO? Genetic Modified Organism.. Biasa kan kita dengar ayam.. lembu….. (READ MORE)

SELSEMA? TANDA-TANDA YANG ANDA PERLU TAHU..

Dulu sis dan anak2 sis boleh tahan laa kena selsema.. Alhamdulillah.. dengan jadikan sustained released vitamin c.. sangat kurang kena demam dan selsema.. I love my healthy life style.. TULISAN DR ZUBAIDI HJ AHMAD Anak selsema? 1. Jika hingus berwarna… (READ MORE)

error: Content is protected !!