Pengedar Shaklee Shah Alam dan Subang Jaya

Hai! Saya Azzyan.. seorang ibu yang bekerja sepenuh masa dan pada masa yang sama gemar berkongsi mengenai hal kesihatan dan kecantikan. Saya dahulu adalah merupakan Pengedar Shaklee Shah Alam dan Subang Jaya dan kini telah menjadi Pengedar Shaklee Terbesar Di Malaysia. Ianya bermula dengan usaha gigih kami sepasukan yang menguasai ilmu dalam bidang nutrisi serta semangat membantu mereka yang memerlukan.

Kenapa saya memilih Shaklee?

Setiap orang mempunyai jawapan masing-masing mengapa mereka memilih sesuatu produk. Sis memilih Shaklee kerana integritinya.

Shaklee pilihan saya dan keluarga

Melihat anak-anak membesar dengan sihat dan menjadi pintar cukup membahagiakan. Melalui pemakanan yang sihat, pertumbuhan badan dan minda mereka juga sihat. Alhamdulillah.. kuranglah sakit dan masalah-masalah kesihatan yang lain.

Kami sekeluarga menggunakan Shaklee. Bukan susah.. ia cuma beralih dari produk lain kepada produk yang lebih terjamin kualitinya. No extra cost!

Sis join Shaklee dangan mendalami ilmu kesihatan dan nutrisi dengan lebih dalam lagi. Dari sini dapat lihat banyak kebesaran Allah SWT..

Sekarang.. semua ahli keluarga dah tahu macamana nak menguruskan isu kesihatan.. it is how to manage termasuk kalau sakit ini apa yang perlu diambil.. kenapa ia terjadi.. macam mana ia terjadi.. apa yang perlu dielakkan dan sebagainya..

Pengedar Shaklee Shah Alam dan Subang Jaya

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kesihatan, boleh hubungi kami di 01121605598.

KAMI DIBIMBING OLEH DOKTOR, PAKAR NUTRISI DAN SAINTIS

SENARAI PRODUK

Dapatkan rangkaian senarai produk Shaklee di sini. Shaklee Supplement. Kenali produk dengan lebih lanjut :

ALFALFA   CINCH    COLLAGEN   DTX   ESP    GARLIC    GLA    HERBLAX  B COMPLEX  HERBAL BLEND    LECITHIN    MEAL SHAKE    NUTRIFERON    OMEGA GUARD    OSTEMATRIX    PEPPERMINT GINGER    PERFORMANCE DRINK    SUSTAINED RELEASE VITAMIN C    VITA LEA    VITAMIN E    VIVIX   YOUTH SKINCARE    SHAKLEE BABY

BACAAN RINGKAS

INFO GRAFIK KAJIAN SHAKLEE

PROMOSI DAN PENGHANTARAN SEGERA UNTUK ANDA YANG ISTIMEWA

wasap.my/601121605598

ID : 1224436

like FB kami di sini (Pengedar Shaklee Terbesar Malaysia)

juga like FB kami di sini (Shaklee Baby Organic Skincare In Malaysia)

dan like FB kami di sini (Shaklee Youth Skincare In Malaysia)

Daftar Ahli

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Message” type=”textarea” /][/contact-form]

Please follow and like us:

Leave a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Whatsapp kami untuk maklumat lanjut