Pengedar Shaklee Shah Alam dan Subang Jaya

Hai! Saya Azzyan.. seorang ibu yang bekerja sepenuh masa dan pada masa yang sama gemar berkongsi mengenai hal kesihatan dan kecantikan.

Kenapa saya memilih Shaklee?

Setiap orang mempunyai jawapan masing-masing mengapa mereka memilih sesuatu produk. Sis memilih Shaklee kerana integritinya.

Shaklee pilihan saya dan keluarga

Melihat anak-anak membesar dengan sihat dan menjadi pintar cukup membahagiakan. Melalui pemakanan yang sihat, pertumbuhan badan dan minda mereka juga sihat. Alhamdulillah.. kuranglah sakit dan masalah-masalah kesihatan yang lain.

Kami sekeluarga menggunakan Shaklee. Bukan susah.. ia cuma beralih dari produk lain kepada produk yang lebih terjamin kualitinya. No extra cost!

Sis join Shaklee dangan mendalami ilmu kesihatan dan nutrisi dengan lebih dalam lagi. Dari sini dapat lihat banyak kebesaran Allah SWT..

Sekarang.. semua ahli keluarga dah tahu macamana nak menguruskan isu kesihatan.. it is how to manage termasuk kalau sakit ini apa yang perlu diambil.. kenapa ia terjadi.. macam mana ia terjadi.. apa yang perlu dielakkan dan sebagainya..

FB_IMG_1460119088621

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kesihatan, boleh hubungi sis di 0126526491.

Please follow and like us:

Leave a Reply

%d bloggers like this: