Fakta Vivix Shaklee

Ketahui fakta Vivix Shaklee.  4 Ramuan Hebat Untuk VIVIX yang anda mesti tahu:

1) Muscadine Grape

Fakta Vivix Shaklee

Muscadine Grape adalah merupakan anggur yang mempunyai lebih dari satu kromosom (sejenis anggur liar yang mempunyai 20 kromosom) yang dapat mengukuhkan lagi polyphenolnya yang berkualiti untuk awet muda. VIVIX mengandungi asid ellargik iaitu sejenis fitonutrien yang tidak ditemui dalam anggur  lain, dalam kepekatan tinggi yang mempunyai ciri-ciri anti-kanser, anti-virus dan anti bakteria.

Ekstrak bermutu tinggi ini mempunyai profil polyphenol  bagi proses anti penuaan cellular vivix.

2) Purple Carrot

FAKTA VIVIX SHAKLEE

Purple Carrot adalah merupakan sumber vitamin A yang mengandungi fitokimia termasuk carotenoid, phenolics, polyacetalenes, isocoumarins dan sesquiterpenes dan anthocyanins (Anthocyanins adalah merupakan sejenis antioksida yang berkualiti tinggi yang juga merupakan anti-kanser, anti-radang, anti-mikrobial dan baik untuk saluran darah, lipoprotin dan platelet, mengurangkan risiko penyakit koronari jantung).

Purple Carrot juga mengandungi asid klorogenik yang sangat baik untuk mengatasi masalah diabetik.

3) Elderberry

FAKTA VIVIX SHAKLEEElderberry kaya dengan vitamin A, B dan C dan nutrien seperti asid amino, caretonoid, tannin, anthocyanin dan bagus untuk anti-radang,  sakit otot, demam yang berkaitan selsema atau influenza. Tumbuhan ini mengandungi flavonoids, ciri antioksida yang kuat serta berfungsi mengukuhkan sistem imun untuk melawan jangkitan virus dan bakteria sekaligus memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular, penglihatan, strok dan serangan jantung, jangkitan yeast, pengurangan stress, penghadaman,  asthma, batuk, sesak hidung, sakit dada dan diabetes.

4) Polygonum Cupidatum

FAKTA VIVIX SHAKLEE

Polygonum Cupidatum merupakan sumber komersial resverastrol yang penting melawan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meningkatkan prestasi, mengurangkan berat badan.

KAMI DIBIMBING OLEH DOKTOR, PAKAR NUTRISI DAN SAINTIS

SENARAI PRODUK

Dapatkan rangkaian senarai produk Shaklee di sini. Shaklee Supplement. Kenali produk dengan lebih lanjut :

ALFALFA   CINCH    COLLAGEN   DTX   ESP    GARLIC    GLA    HERBLAX  B COMPLEX  HERBAL BLEND    LECITHIN    MEAL SHAKE    NUTRIFERON    OMEGA GUARD    OSTEMATRIX    PEPPERMINT GINGER    PERFORMANCE DRINK    SUSTAINED RELEASE VITAMIN C    VITA LEA    VITAMIN E    VIVIX   YOUTH SKINCARE    SHAKLEE BABY

BACAAN RINGKAS

INFO GRAFIK KAJIAN SHAKLEE

PROMOSI DAN PENGHANTARAN SEGERA UNTUK ANDA YANG ISTIMEWA

wasap.my/601121605598

ID : 1224436

like FB kami di sini (Pengedar Shaklee Terbesar Malaysia)

juga like FB kami di sini (Shaklee Baby Organic Skincare In Malaysia)

dan like FB kami di sini (Shaklee Youth Skincare In Malaysia)

Daftar Ahli

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Message” type=”textarea” /][/contact-form]

Please follow and like us:

Leave a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Whatsapp kami untuk maklumat lanjut